Bänkskivor

En bänkskiva ska ha alla egenskaper du önskar. Välj bland hela vårt sortiment och hitta det rätta materialet för just dig.

Våra material

Våra projekt

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rikard E October 2023

Se vad mer vi kan göra

Köksbänkskiva granit

Köksbänkskivan är kanske den mest centrala delen i ett kök och är inte enbart en yta. Den är praktisk och tillför samtidigt stil till köket. Våra köksbänkskivor i granit erbjuder hög hållbarhet, som gör dem till det perfekta valet i ett kök där det lagas mycket mat. Granit är motståndskraftigt mot repor, värme och fläckar. Köksbänkar i granit är lätta att underhålla och kommer hålla sig lika vackra över tid, som dagen då de installerades. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av granit, som gör att du kan skapa ett kök som inte bara är funktionellt utan också skräddarsy det helt i din egen stil. Upplev skönheten och motståndskraften hos en köksbänkskiva i granit. 

Köksbänkskiva marmor

En köksbänkskiva i marmor passar den, som vill skapa känslan av en sofistikerad och elegant look i sitt kök. Marmor, med sin levande karaktär, resulterar i unika och vackra bänkskivor i olika mönster och färger. I vårt sortiment av marmor hittar du allt från djupa till lätta och ljusa färger. Vi har ett stort utbud av marmor, som gör att du kan skapa ett kök som inte bara är funktionellt utan också skräddarsy det helt efter din smak. En köksbänk i marmor håller över tid och åldras med vacker patina. Marmor kräver lite mer försiktighet och kärlek när det gäller underhåll, då det är ett poröst material. 

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.