Om oss

Granit & Marmor är ett familjeföretag med verkstad, lager, showroom och kontor i Norrköping. Vi är en modern stenhuggare i en traditionell bransch där vi låter möjligheterna leda vägen. Vi erbjuder en unik helhets-upplevelse från showroom, brett sortiment till konsultation, skräddarsydda lösningar och snabb leverans.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.

Vi lagerhåller ca 100 olika stensorter i Norrköping. Med fokus på kvalitet levererar vi helhetslösningar efter våra kunders behov. I och med vår egna produktion och verkstad kan vi skapa helt skräddarsydda lösningar till fördelaktiga priser.

Hela produktionen hanteras i vår verkstad och vi har enorm expertis och kunskap om våra material och produkter och säkrar kvalitén på plats.

Alla våra kunder har möjlighet att själva se och känna på våra material och produkter hos oss.

Välkommen att besöka oss för visning och rådgivning.

Våra material

Vårt Team

Greger

VD & Projektansvarig
011-333 01 10
[email protected]

Cajsa

Ekonomiassistent & säljare
011-333 01 11
[email protected]

Victor

Verkstadschef
011-333 01 12
[email protected]

Lisa

Marknadsansvarig & säljare
011-333 01 14
[email protected]

Andreas

Arbetsledare
011-333 01 13
[email protected]

Märta

Säljare
011-333 01 15
[email protected]

Ludde

Showroom

Kom och besök vårt showroom och inspireras av sten i alla typer av rum och miljöer. Vi har alltid experter på plats för rådgivning och offertförslag.

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rikard E October 2023