Badrum

Förverkliga din badrumsdröm med oss!

Vi tillverkar storformat till golv och vägg, klär in badkar, skapar skräddarsydda handfat, levererar kommodskivor med underlimmade tvättställ och så vidare. Listan kan göras lång!

Vi kan dessutom utforma en helhetslösning med kommoder från Noblessa och alla nödvändiga tillbehör, så som tvättställsblandare, spolknapp, handdukshängare och så vidare från våra väl utvalda samarbetspartners.

Våra material

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rikard E October 2023

Se vad mer vi kan göra

Granit badrum

Med sin naturliga skönhet och robusta struktur skapar granit en lyxig atmosfär i ditt badrum, samtidigt som den står emot dagligt slitage. Granit är känt för sin exceptionella hårdhet och tålighet, vilket gör den perfekt för användning i badrummet. Granit har även en hög motståndskraft mot fläckar och repor och är således ett utmärkt materialval till badrumsytor. Dessutom är granit enkelt att underhålla och rengöra, vilket ger dig en bekymmersfri och vacker yta som håller väl över tid. Den naturliga variationen i granitens färg och mönster gör att du kan skapa ett helt unikt badrum som passar just dig. Det finns allt från djupa och mörka nyanser till ljusa och lätta toner. Genom att investera i granit till badrummet kommer du kunna njuta av en långvarig skönhet, som överträffar dina förväntningar både vad det gäller tålighet och utseende. Lita på granitens tidlösa charm och överlägsna hållbarhet och skapa ett badrum som inte bara imponerar idag, utan förblir en stilfull fristad i framtiden.

Granitkeramik badrum

Granitkeramik är ett utmärkt val i badrummet, då ytan är helt tät, står emot repor och fläckar samt finns det ett enormt utbud av färger och mönster. Granitkeramik imiterar autentisk natursten med en otrolig precision, vilket ger ditt badrum en sofistikerad och lyxig känsla. Dess exceptionella hårdhet och reptålighet gör det till ett optimalt val för ytor, som står emot dagligt slitage mycket väl, vilket är särskilt viktigt i badrumsmiljöer. Det som gör granitkeramik ännu mer attraktivt är dess lätta underhåll och rengöring. Njut av granitkeramikens elegans helt utan bekymmer, lång tid framöver. Det blir en investering som håller. Med granitkeramik kan du skapa ett badrum med en tidlös och modern design. De olika färgnyanserna och mönsteralternativen ger dig friheten att anpassa din badrumsinredning efter din personliga smak. Investera i granitkeramik, för att transformera ditt badrum till en plats av lyx och funktion. Upplev kombinationen av naturinspiration och teknologisk innovation för ett badrum som inte bara imponerar, utan även levererar överlägsen funktionalitet och stil. Skapa din drömbadrumsmiljö med granitkeramik – där estetik möter hållbarhet. 

Marmor badrum

Marmor är själva definitionen av lyx och tidlös elegans, när det kommer till badrumsdesign. Med sin naturliga skönhet och sofistikerade känsla är marmor det ultimata valet för att skapa en exklusiv atmosfär i badrummet.
Marmorns unika mönster och färger gör varje badrum till en konstnärlig upplevelse. Från klassiskt vit Carrara-marmor till andra vackra nyanser, som grönt, brunt och beige, har du möjlighet att skräddarsy ditt badrum med din personliga stil. Marmor behåller sin skönhet över tid och åldras med en unik patina, som förstärker dess charm.
Investera i marmor till ditt badrum och skapa en atmosfär, som överträffar alla förväntningar. Varje kliv in i ditt marmor-badrum blir en upplevelse av lyx och komfort. Med marmor får du inte bara en vacker yta, utan också en investering i hållbarhet och stil. Skapa ditt drömbadrum med marmor och omfamna varje dag med en känsla av elegans och lyx.

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.