Stenbord

Skapa ditt drömbord! Hos oss har du möjlighet att designa både bordsskiva och benstativ helt efter dina önskemål. Vi skapar bord helt i sten men erbjuder även ett antal olika bordsstativ i stål för matbord och soffbord.

Våra material

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rikard E October 2023

Se vad mer vi kan göra

Soffbord sten

Soffbord i sten ger praktiska likväl estetiska fördelar till ditt hem. Ett soffbord i sten ger en elegant och tidlös känsla till hemmet och passar i stort sett alla typer av inredningsstilar. Det behöver däremot inte nödvändigtvis matcha resten av möblerna perfekt. Ibland kan en kontrast mellan sten och andra material, som trä eller metall skapa en intressant och balanserat helhetsintryck.

Soffbord i håller sig snyggt och motstår slitage över tid tack vare stenens hållbara egenskaper. Ett soffbord i sten kan därför vara ett långsiktigt val för ditt vardagsrum. En annan fördel är att sten är enkelt att rengöra och underhålla. Är ni en person eller familj som kanske älskar att avnjuta middagen i soffan? Då är sten det perfekta valet, eftersom fläckar och smuts enkelt tas bort med en fuktig trasa. 

Välj bland vårt breda utbud av stensorter och hitta något som passar i just ditt hem. Kontakt oss gärna så hjälper vi dig med dina val!

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.