Fönsterbänkar

Vi tillverkar fönsterbänkar efter dina önskemål i vår fabrik i Norrköping. De kan vara raka, sneda, med öron eller utan öron. Du kan välja bland alla våra material och på så vis hitta något som passar just ditt hem. Vi erbjuder även måttning och installation.

Våra material

Våra projekt

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rikard E October 2023

Se vad mer vi kan göra

Fönsterbänk i marmor

Marmor är känt för sin naturliga skönhet och tidlösa elegans. Genom att installera fönsterbänkar i marmor, får du en smakfull och funktionell yta att ställa vackra växter eller prydnadssaker på. 

En fönsterbänk i marmor är ett bra val för dig som är ute efter ett slitstarkt material som bibehåller sin skönhet över tid. Marmor finns tillgängligt i flera färger och mönster men varje skiva är unik. Detta gör det enkelt för dig att hitta en fönsterbänk i marmor, som kompletterar din inredningsstil. Från klassiskt vit Carrara-marmor till mer unika val, kan du anpassa din fönsterbänk för att passa ditt hem perfekt.

Välj bland vårt breda utbud av marmor och hitta något som kan passa i ditt hem. Kontakt oss gärna så hjälper vi dig med dina val.

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.