Projekt Persikan – Einar Mattsson

Till detta projekt har vi levererat bänkskivor, stänkskydd och fönsterbänkar i kvartsit och kvartskomposit samt diskhoar.

Kvarteret, som har utsikt mot Fåfängan och ner mot Saltsjön, består av 121 hyresrätter. Husen har en tegelfasad som är klassiskt för Södermalm, med naturmaterial och mjuka färgtoner.

Vi erbjuder en stor variation med bostäder för olika skeden i livet och goda förutsättningar att hitta ett nytt hem som passar just dig. Lägenheterna är mellan 1-5 rok med smarta planlösningar, ljust kök från Marbodal och moderna badrum i granitkeramik. Majoriteten av lägenheterna har balkong, antingen ut mot Hennings Gata eller in mot den grönskande innergården.”

Vårt arbete

Bänkskivor & stänkskydd

Material:
Kvartsit, Madreperola 20mm läderyta

Till detta projekt har arkitekterna valt den vackra kvartsiten Madreperola. Med grå-gröna behagliga toner och ett mjukt mönster passar den perfekt till detta moderna boende, där varje person kan sätta sin egen stil.

Material vi använt

Kvartsit

Madreperola

Haute Nature. En vacker brasiliansk kvartsit med grå grund och inslag av grönt. Stenen har ett levande mönster som passar bra till både ett klassiskt och modernt hem.

Våra projekt

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.