Stenprodukter

Vi tillverkar all typ av steninredning och skräddarsyr efter önskemål, behov och egen design. Med egen produktion i Norrköping levererar vi stenskivor till alla platser i hemmet, kök, badrum, golv och vägg.

Anlitade av hundratals klienter och entreprenörer över hela Sverige.

100% skräddarsytt

Familjeägt sedan 2014

Brett utbud
Lokal tillverkning i Norrköping

Köksbänkar

Med vårt breda utbud kan vi garantera att du hittar just den stenskivan du drömmer om! Vi har något för alla smaker och visar dig gärna runt i vårt bland alla våra stenskivor i vår lagerhall.

Badrum

Sätt guldkant på badrummet med vacker sten! Vi producerar utifrån dina önskemål och kvalitétsäkrar all sten i vår verkstad.

Stenbord

Skapa ditt drömbord och designa både stativ och bordsskiva själv. Vi erbjuder ett antal olika bordsstativ i stål för matbord och soffbord, som även kan anpassas efter dina önskemål.

Fönsterbänkar

Hitta stenskivan till dina fönsterbänkar! Vi producerar efter dina mått och önskemål. All sten kvalitetsäkras i vår verkstad.

Stänkskydd

Klä dina väggar med sten, både snyggt och praktiskt! Vi producerar efter dina önskemål, mått och behov. All sten kvalitétsäkras i vår verkstad innan leverans.

Specialprodukter

Med gedigen erfarenhet och många kontakter i branschen tar vi oss gärna ann utmaningar! Drömmer du om någon speciell stensort eller produkt, tveka inte på att fråga!

Offentlig miljö

Kontakta oss när du behöver inredning till din verksamhet! Vi skapar, bar- och receptionsdiskar, entré-trappor, bordsskivor till café och restaurang mm.

Beställde en tvåskivor av Labrador (svart granit) till köket och ön. Av alla hantverkare utmärkte sig Granit&Matmor med suverän installation. Priserna är rimliga men man jagar inte ören när man bygger nytt kök. Bänkskivors fogar och håltagning är ett svårt hantverk, speciellt fogarna. Vet inte hur de hittat sina medarbetare men fogarna är absolut 100/100. Rekommenderas varmt till alla som behöver fina skivor i t.ex. kök.

Rickard E Oktober 2023

Låt oss prata om ditt projekt

Träffa teamet

Säljare

Låt vårt team ge dig råd om ditt projekt genom att helt enkelt boka en tid för en online- eller personlig träff.

Samarbetspartners

Vi levererar även storskaliga stenlösningar till våra fastighetspartners, hotell och restauranger. Vi samarbetar även med köksbutiker & husleverantörer.