Darklac

Häftig marmor med svepande vita och svarta vener. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Verde St Denis

Vackert mörkt grön marmor, som nästan upplevs svart, med vita vener. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Macchia Vecchia Fantastico

Fantastico! Vacker marmor med mörka och ljusa färger i stort svepande mönster. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

White Super - Azerocare

Fantastisk marmor med mörka grå distinkta vener. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Bianco Gioia - Azerocare

Tidlös vacker marmor från Italien. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Breccia Nera - Azerocare

Vacker marmor med djupa toner i svart, grått, brunt och inslag av vitt. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Camouflage - Azerocare

Otroligt vacker marmor i bruna och beiga toner. Stenen är behandlad med Azerocare, vilket gör ytan motståndskraftig mot fläckar från syror, oljor och vatten. En revolutionerande teknik som används till just marmor, som annars är känsligt mot framförallt syror.

Se mer

Bianco Gioia

Tidlös vacker marmor från Italien. Tryck på läs mer för fler bilder.

Se mer

Nero Marquina Spanien

Haute Nature. En fantastisk marmor från Spanien. Djup svart grund med kraftfulla vita vener, som ger stenen ett härligt liv.

Se mer

Bianco Carrara C extra white

Haute Nature. En extra fin Bianco Carrara från Italien. Stenskivorna är nästan genomskinliga, vilket tyder på hög kvalité. Extra vit med kraftfull grå marmorering. En tidlös klassiker. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Se mer

Arabescato

Haute Nature. Exklusiv Arabescato från Italien. Stort grått mönster med inslag av guldiga toner som ger en mjuk och lyxig känsla.

Se mer

Bianco Carrara CD

Vacker Bianco Carrara CD från Italien.

Se mer

Black Amani Marmor

Haute Nature. Marmor i svarta, bruna, mörkgrå och vita nyanser som tillsammans skapar en riktigt lyxig känsla.

Se mer

Calcatta OMG

Haute Nature. Exklusiv marmor från Italien. Oh My God.

Se mer

Verde Tinos

Haute Nature. Djupa gröna färger med livfulla vita inslag, som fångar ögat. Exklusiv marmor från Italien.

Se mer