Charme

Haute Nature. Kvartsiten Charme bjuder på varma och mjuka toner, som skapar ett sobert och elegant intryck.

Läs mer

Fusion Wow Dark

Haute Nature. En av våra exklusiva kvartsiter. Tänk att naturen har skapat dessa magiska mönster och färger, wow!

Läs mer

Madreperola

Haute Nature. Exklusiv kvartsit med varma grå nyanser. Stenbrottet där Madreperola bryts är stängt, vilket innebär att dessa skivor är de sista som finns!

Läs mer

Atlantic Grey

Haute Nature. En exklusiv kvartsit i kalla grå toner med inslag av vita vener. Passar perfekt till den skandinaviska minimalistiska stilen.

Läs mer

Nickel

Haute Nature. En exklusiv kvartsit med ett behagligt mönster. Flera nyanser av grått men också inslag av svarta och vita skiftningar. Vid en noggrannare blick syns även inslag av rostfärgade mönster.

Läs mer

Fusion Wow

Haute Nature. En exklusiv kvartsit som verkligen lever upp till sitt namn – wow! Måste beskådas på plats!

Läs mer

Cielo

Haute Nature. Naturlig skönhet som ger en exklusiv känsla med sina med varma och kalla nyanser.

Läs mer

Taj Mahal

Haute Nature. En exklusiv kvartsit i grå och beiga toner. En naturlig skönhet.

Läs mer

Taj Mahal Matira läderyta

Klassisk kvartsit från Brasilien. Stort mönster som sveper över skivan i behagliga varma toner. En riktig vacker stenskiva som fångar allas uppmärksamhet!

Läs mer

Taj Mahal läderyta

En tidlös klassiker från Brasilien. Varma beigea toner med inslag av grått i en skön harmoni. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Giotto

Patina, spännande och extravagant är rätt ord för att beskriva denna magiska kvartsit från Brasilien. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Piombo

Heute Nature. En exklusiv kvartsit som är grafitsvart och bjuder på ett enormt djup och beundransvärt vackert mönster!

Läs mer

Platino

En av våra skönheter från Brasilien. Kalla gråa toner med inslag av beige, grönt och brunt ger en perfekt blandning av varmt och kallt. Passar utmärkt till vår skandinaviska stil!

Läs mer

Black Diamond

Tuff men ändå mjuk i sin framtoning, en mycket vacker stenskiva från Brasilien. Svart i grunden med inslag av vitt, grått och brunt som gör den levande och intressant att betrakta. Ytan är matt. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Amazon

Som en målning. Färgskalan går i grönt, rött, grått, svart och vitt och drar tankarna mot regnskogen. Beundransvärd sten från Brasilien. Läderytan gör stenen intressant att känna på och framför dess liv ännu mer!

Läs mer