Fusion Wow

Unik i sitt mönster och sina färger. Multi-färgad med olika nyanser i blå, grön, vit och guld. Distinkta vener och ådringar i mjuka former. Haute Nature.

Läs mer

Cielo

Naturlig skönhet med nyanser i grönt, guld, vitt och blått. Haute Nature.

Läs mer

Taj Mahal polerad

Mjuka mönster med nyanser i beige, guld, grå och vit. En naturlig skönhet. Haute Nature.

Läs mer

Taj Mahal Matira läderyta

Klassisk kvartsit från Brasilien. Stort mönster som sveper över skivan i behagliga varma toner. En riktig vacker stenskiva som fångar allas uppmärksamhet!

Läs mer

Taj Mahal läderyta

En tidlös klassiker från Brasilien. Varma beigea toner med inslag av grått i en skön harmoni. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Giotto

Patina, spännande och extravagant är rätt ord för att beskriva denna magiska kvartsit från Brasilien. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Brilliant Black

Enormt djup och beundransvärt vackert mönster, helt klart brilliant! Från Brasilien.

Läs mer

Platino

En av våra skönheter från Brasilien. Kalla gråa toner med inslag av beige, grönt och brunt ger en perfekt blandning av varmt och kallt. Passar utmärkt till vår skandinaviska stil!

Läs mer

Black Diamond

Tuff men ändå mjuk i sin framtoning, en mycket vacker stenskiva från Brasilien. Svart i grunden med inslag av vitt, grått och brunt som gör den levande och intressant att betrakta. Ytan är matt. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder.

Läs mer

Amazon

Som en målning. Färgskalan går i grönt, rött, grått, svart och vitt och drar tankarna mot regnskogen. Beundransvärd sten från Brasilien. Läderytan gör stenen intressant att känna på och framför dess liv ännu mer!

Läs mer