Norrvange Matt

Norrvange är en keramisk bänkskiva i varm jordnära kulör med matt yta, rik på variation fosilliknande och naturliga detaljer. Skivorna är inspirerade av den Gotländska kalkstenen med samma namn. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder!

Läs mer

Norrvange Light Grey Matt

Norrvange Light Grey är en keramisk bänkskiva med matt yta, rik variation med fosiliknande och naturliga detaljer. Skivorna är inspirerade av den Gotländska kalkstenen med samma namn. Tryck på läs mer för att se inspirationsbilder!

Läs mer

Stone Grey Matt

Stone Grey är en keramisk bänkskiva med matt yta och lätt struktur. Skivan är inspirerad av kalksten från nationalparken Lake District i nordvästra England. Med sin lugna och harmoniska varmgrå ton passar den det nordiska uttrycket.

Läs mer

Raw Concrete Matt

Bricmates keramiska bänkskiva Raw Concrete är en granitkeramik i storformat med matt yta och betongstruktur. Den genomfärgade grå skivan har tagit sin inspiration från råa betongytor och har en ton som passar det nordiska uttrycket. Raw Concrete passar i miljöer med såväl minimalistisk som industriell design.

Läs mer

Nero Marquina Silk

Bricmates keramiska bänkskiva Nero Marquina är en granitkeramik i storformat med silkeslen yta där man anar strukturen från de vita venerna.

Läs mer

Grey Marble Silk

Bricmates keramiska bänkskiva Grey Marble är en granitkeramik i storformat med silkeslen yta där man anar strukturen från venerna. Grey marble är inspirerad av marmor från medelhavsområdet.

Läs mer

Carrara Pure Silk

Bricmates keramiska bänkskiva Carrara Pure Silk är en granitkeramik i storformat med silkeslen yta. Inspirerad av marmor från de mest klassiska och kända stenbrotten i världen, Carrara i Toscana. Skivan har ett mycket naturtroget utseende med en känsla av äkta marmor.

Läs mer